Haber
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulundan Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Volkan Mansız’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Gümüşhane Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu yönetimi ve akademik personeli, Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Volkan Mansız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarete Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Hacer Kaya, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. İbrahim Karaaslan ve Dr. Öğr. Üyesi Güler Yalçın , Yüksekokul Sekreteri Ekrem Turhan ve Araştırma Görevlisi Ezgi Begüm Akıncı katıldı.
Gerçekleştirilen ziyarette, Volkan Mansız’a yeni görevinde başarı dilekleri iletilerek üniversite ile bölgedeki kurum ve kuruluşlar arasındaki iş birliğinin önemine değinildi.
